Κοινωνία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Θα την αποχαιρετίσουμε με κουράγιο»

Τελευταίο αντίο σήμερα στην Αλόννησο στην 20χρονη Καρολάιν και το κλίμα στο νησί είναι βαρύ. Η γυναίκα που βρήκε φριχτό θάνατο μέσα στο σπίτι της από τους αδίστακτους κακοποιούς θα ταφεί στο μέρος που μένει η μητέρα της και πέρασε τα παιδικά της χρόνια.

«Είναι μια δύσκολη μέρα για όλη την Αλόννησο. Την Καρολάιν την ξέραμε πολλά χρόνια, την είχα μαθήτρια για 6 χρόνια, τρία στο γυμνάσιο και τρία στο λύκειο. Ήταν ένα ευλογημένο παιδί, ένα χαρισματικό πλάσμα. Με ό,τι ασχολήθηκε το έφερε εις πέρας, ήταν ένα άξιο παιδί. Ήταν χαρούμενη, αισιόδοξη, είχε τόσα όνειρα, η καημένη. Δεν το πιστεύουμε. Ήταν δυνατό παιδί, μία κοπέλα ψηλή, δεν ξέρω τι έγινε. Τώρα με τρεις άνδρες, και το μωρό να κλαίει που το σημάδευαν με όπλο, τι να κάνει και αυτό το κορίτσι, ένα παιδί ήταν», είπε στο MEGA η διευθύντρια του Γυμνασίου/Λυκείου της Αλοννήσου, Μερόπη Μαχαιρίδου, που είχε μαθήτρια την Καρολάιν επί 6 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τελευταία φορά την είδα πριν δύο χρόνια όταν τελείωσε το λύκειο και πήγε στην Αθήνα. Μάθαινα νέα από τη μητέρα της, γιατί λόγω κορονοϊού και του μωρού που είχαν κάνει, δεν μπορούσαν να έρχονται συχνά στο νησί. Ο γάμος έγινε στην Πορτογαλία, ήταν παραμυθένιος. Ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Ήταν πολύ ερωτευμένος ο σύζυγός της μαζί της και εκείνη το ίδιο. Γράφτηκε στο πανεπιστήμιο, άφησε λίγο τις σπουδές για το μωρό, και θα τις συνέχιζε. Δε θα εγκατέλειπε τα όνειρά της η Καρολάιν. Θα αποχαιρετήσουμε με κουράγιο αυτό το παιδί».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ