Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Γλυκά Νερά: Σήμερα η κηδεία της αδικοχαμένης Καρολάιν στην Αλόννησο

Σε κλίμα βαριάς οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν στην Αλόννησο που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. 

Στο νησί έφτασαν τρία ελικόπτερα της εταιρείας που εργάζεται ο σύζυγος κοπέλας.

Το στερνό αντίο είπαν στην 20χρονη Καρολάιν οι γονείς, ο άνδρας της ζωής της, οι συμμαθητές της και όλοι οι φίλοι της. Στην εκκλησία όπου μεταφέρθηκε η σορός της νεαρής μητέρας, συζύγου, κόρης, αγαπημένης φίλης και συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της Αλοννήσου για να αποχαιρετίσουν την 20χρονη μητέρα.

Ντυμένοι στα μαύρα οι περισσότεροι, με λουλούδια στα χέρια τιμούν τη μνήμη της κοπέλας που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, με τους δολοφόνους της να έχουν πρώτα ακινητοποιήσει τον σύζυγό της και να την έχουν απειλήσει με τη ζωή της 11 μηνών κορούλας της, της Λυδίας.

https://www.facebook.com/ertvolou/videos/303543471363595/?t=0

Ο ορθόδοξος ιερέας θα προσευχηθεί για την ανάπαυση της ψυχής της Καρολάιν.

Τον επικήδειο θα εκφωνήσουν η Μερόπη Μαχαιρίδου, διευθύντρια του Λυκείου Αλοννήσου από το οποίο αποφοίτησε η Καρολάιν, και ο Νίκος Παπαγιάννης που είναι ο αρχηγός των προσκόπων, αστυνομικός.

https://youtu.be/VXsd2zd9c_w

Κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά του την μόλις 11 μηνών κόρη του έφτασε στην Αλόννησο με ελικόπτερο ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν, προκειμένου να την αποχαιρετίσει, στην κηδεία που θα γίνει στις 15:00.Νωρίτερα τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο λιμάνι του Βόλου όταν έφτασε η σορός της άτυχης 20χρονης Καρολάιν, προκειμένου να μεταφερθεί με το πλοίο της γραμμής για την Αλόννησο. Η μητέρα της, μία φίλη της 20χρονης και λίγοι συγγενείς συνόδευσαν το φέρετρο της αδικοχαμένης κοπέλας, που έχασε τη ζωή της με φρικτό τρόπο από τα χέρια ληστών, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Σπαραχτικές ήταν και οι στιγμές της άφιξης της σορού στην Αλόννησο, με τη μητέρα να κλαίει σπαραχτικά στη θέα του φερέτρου.

Ο επικήδειος με τον οποίο αποχαιρέτησε τη γυναίκα του ο 32χρονος πιλότος ραγίζει καρδιές και προκαλεί θλίψη ακόμα και στους πιο δυνατούς χαρακτήρες. «Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησε κι είναι η μητέρα του παιδιού μου. Είμαι πολύ τυχερός για τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Ένα πράγμα με θλίβει περισσότερο απ’ όλα. Δεν είναι πια εδώ και δεν θα ξαναδώ την αγάπη μου. Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Η Καρολάϊν ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά για όλο τον κόσμο η χαρά για το σπίτι μας, η χαρά για την κόρη της. Μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου. Να είστε καλά να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο μικροσκόπιο τρεις ύποπτες ληστείες

Οι αρχές, από τη λίστα που εξέταζαν, έχουν στρέψει τις έρευνές τους, κυρίως, σε τρεις ύποπτες ληστείες σε Κορωπί, Αρτέμιδα και Αγία Παρασκευή. Οι ληστείες αυτές έγιναν με τον ίδιο τρόπο εισβολής και ήταν κυρίως σε σπίτια όπου έμεναν ηλικιωμένοι.

Στο Κορωπί, συγκεκριμένα, εισέβαλαν στο σπίτι ενός 86χρονου, τον ξυλοκόπησαν και απέσπασαν λίγα χρήματα. Αντίστοιχα, στην Αγία Παρασκευή μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού, όπου παρέμειναν αρκετή ώρα στο χώρο. Η πιο βίαιη ληστεία από τις τρεις ήταν στην Αρτέμιδα, όπου εισέβαλαν σε σπίτι 84χρονης, την έδεσαν με καλώδια και την ξυλοκόπησαν βάναυσα.

Παράλληλα, μετά την επικήρυξη των Αρχών για πληροφορίες, έχουν ληφθεί εκατοντάδες μαρτυρίες, όμως προς το παρόν δεν είναι αξιοποιήσιμες. Στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ έχει επίσης και ένα βίντεο με πιθανό τσιλιαδόρο από τη μέρα της ληστείας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...