Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 47χρονος που βίαζε την ανήλικη κόρη του

Στη σύλληψη ενός 47χρονου ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης κόρη του προχώρησαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην περιοχή της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας.

Πρόκειται για 47χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για απόπειρα για τα ίδια αδικήματα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία στην οποία προέβη η κόρη του, ο 47χρονος τουλάχιστον από το 2019 έως αρχές Μαΐου του τρέχοντος έτους, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 18χρονης σήμερα κόρης του χωρίς τη συναίνεσή της, οι οποίες τελέστηκαν κατ’ εξακολούθηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιπλέον, την 02-05-2021 αποπειράθηκε ξανά να ασελγήσει σε βάρος της χωρίς τη συναίνεσή της. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...