Κοινωνία

Ρόδος: Θρασύδειλος ληστής "ξάφρισε" περιπτερά χρησιμοποιώντας taser

Κρατώντας στα χέρια μια συσκευή teaser το απόγευμα της Πέμπτης (18/3), ένας άντρας έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, απείλησε ιδιοκτήτη περιπτέρου στην περιοχή Αφάντου, «αρπάζοντας» ολόκληρη την είσπραξη της ημέρας.

Έντρομος ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου, επικοινώνησε αμέσως με την Αστυνομία και αμέσως σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Αστυνομικοί του τμήματος Αρχαγγέλου και του σταθμού Αφάντου, με τη συνδρομή στελεχών της ασφάλειας Ρόδου, «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή της ληστείας προκειμένου να συλλάβουν τον δράστη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το περίπτερο δεν διέθετε κάμερες ασφαλείας, ωστόσο υπάρχει πολύ καλή περιγραφή του δράστη από τους κατοίκους της περιοχής που τον είδαν, γεγονός που εκτιμάται ότι η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...