Κοινωνία

Λίνα Μενδώνη: Το "σκοτεινό" παρασκήνιο πίσω από την συνέντευξη τύπου

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, μετά τη συνέντευξη Τύπου της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ σήμερα δήλωσε ότι εξαπατήθηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον οποίο χαρακτήρισε «επικίνδυνο άνθρωπο».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, για τη συνέντευξη της Λίνας Μενδώνη, έπαιξε καθοριστικό ρόλο ένα τηλεφώνημα. Αυτό ήταν από τον υπουργό Επικράτειας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Σε αυτό το τηλεφώνημα, ο υπουργός της κατέστησε σαφές πως θα έπρεπε να βγει δημόσια να τοποθετηθεί, ούτως ώστε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.



Η παρέμβαση Μητσοτάκη

 


Σύμφωνα, δε, με τις πληροφορίες του MEGA, από την πρώτη στιγμή και τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, η απόφαση του του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ξεκάθαρη. Οποιαδήποτε υπόθεση να πάει μέχρι τέλους για οποιονδήποτε και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Αυτή ήταν η θέση του και για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, όταν έγινε η πρώτη μήνυση, η οποία τον εξώθησε σε παραίτηση. Μάλιστα, μετά και τις νέες καταγγελίες κρίθηκε ότι έπρεπε να παρέμβει εκ νέου ο πρωθυπουργός, ώστε το μήνυμα να είναι ηχηρό.

Η παρέμβαση είχε στόχο τόσο το παρόν, δηλαδή όσοι έχουν κάνει τέτοιες πράξεις να ξέρουν ότι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά εφόσον το κρίνει η Δικαιοσύνη, αλλά και το μέλλον, αφού όσοι σκέφτονται να πράξουν κάτι παρόμοιο θα πρέπει να το σκεφτούν δεύτερη και τρίτη φορά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρωθυπουργός ενοχλήθηκε όταν είδε από την πλευρά του Τσίπρα προσπάθεια πολιτικοποίησης αυτής της υπόθεσης. «Τέτοια ζητήματα δεν προσφέρονται για κομματική αντιπαράθεση» έλεγε χαρακτηριστικά στο περιβάλλον του ο κ. Μητσοτάκης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ