Κοινωνία

Κακοκαιρία Μήδεια: Απεγκλωβίστηκαν κτηνοτρόφοι στη Φθιώτιδα

Επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο κτηνοτρόφων είχαμε για τουλάχιστον πέντε ώρες στην περιοχή της Λοκρίδας από το μεσημέρι ως τις πρώτες βραδινές ώρες της Τρίτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamianow.gr, ο δήμος Λοκρών ειδοποιήθηκε για εγκλωβισμένους άνδρες στην ορεινή Οπουντία και πιο συγκεκριμένα μετά το σημείο Νταρδέζα σε μια τοποθεσία που λέγεται Γκάτζα και βρίσκεται απέναντι από τα Σκροπονέρια. Είναι μετά τη Λάρυμνα και διοικητικά ανήκει στο Μαρτίνο.

Τελικά λίγο πριν τις 20.00 το βράδυ η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφού το γκρέιτερ κατάφερε να ανοίξει το δρόμο και να φτάσει ως το ποιμονιοστάσιο που βρίσκονταν οι 2 κτηνοτρόφοι που ήταν σώοι και αβλαβείς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη - "Σκάει" άμεσα συμφωνία Τουρκίας με Κατάρ-Ομάν για αγορά τουλάχιστον 12 μεταχειρισμένων Eurofighter Typhoon - Η "πληρωμένη" απάντηση της Αθήνας

Ο Ερντογάν αναμένεται να συζητήσει την πρόταση κατά τις επισκέψεις του στο Κατάρ και το Ομάν την Τετάρτη και την...
notiokoreatika-ypobryxia
Οπλικά συστήματα 0

Ξαφνιάστηκαν οι Έλληνες επιτελείς! Νέα πρόταση αμυντικής συνεργασίας έκαναν εκπρόσωποι της Νοτιοκορεάτικης Hyundai σε συνάντηση με το ΠΝ μας

Όσο ενημέρωναν τους Έλληνες στρατιωτικούς για την προηγούμενη πρόταση με τα υποβρύχια, οι εκπρόσωποι από την Νότια...