Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κρήτη: 85χρονος κατέληξε 8 λεπτά μετά τον εμβολιασμό του στο ΠΑΓΝΗ

Ένας ηλικιωμένος περίπου 85 ετών έχασε την ζωή του σήμερα, 8 λεπτά μετά τον εμβολιασμό του έναντι του κορονοϊού στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το neakriti.gr, η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως μάλλον ο θάνατος δεν οφείλεται στον εμβολιασμό ούτε σε αναφυλακτικό σοκ και ότι πρόκειται για αιφνίδιο γεγονός που συνέπεσε χρονικά με τον εμβολιασμό. Ο ηλικιωμένος φαίνεται να ήταν υπερτασικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν ο ηλικιωμένος προσήλθε στο νοσοκομείο, πήραν το ιστορικό του σύμφωνα με το πρωτόκολλο και δεν υπήρξε καμία αντένδειξη για τον εμβολιασμό.

https://youtu.be/kCl3fbjFDQ0

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως 8 περίπου λεπτά μετά τον εμβολιασμό ο ηλικιωμένος έχασε τις αισθήσεις του, έγινε προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

Ο ηλικιωμένος επανήλθε για 5 λεπτά και στην συνέχεια έχασε και πάλι τις αισθήσεις του.

Η προσπάθεια των γιατρών για να τον επαναφέρουν στην ζωή κράτησε περίπου 50 λεπτά ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών επήλθε το μοιραίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το γεγονός κρίνεται ούτως ή άλλως ιδιαίτερα σοβαρό και για αυτό οι επιστήμονες του ΠΑΓΝΗ το ερευνούν ήδη μεθοδικά και με ιδιαίτερη προσοχή.

Ήδη ενημερώθηκε αμέσως κεντρικά το συντονιστικό του εμβολιαστικού προγράμματος και της φαρμακοεπαγρύπνησης του ΕΟΦ και τις πλήρεις απαντήσεις θα δώσει η ολοκληρωμένη ιατροδικαστική έρευνα.

«Καμία σύνδεση δεν είχε ο θάνατος του ηλικιωμένου με τον εμβολιασμό»

Καμία σχέση δεν έχει ο εμβολιασμός του 85χρονου με τον θάνατό του, επισήμανε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης. Ο ηλικιωμένος που πήγε με τον εγγονό του στο νοσοκομείο νωρίτερα τη Δευτέρα, εμβολιάστηκε κανονικά, όμως λίγα λεπτά μετά, κι ενώ όλα έδειχναν φυσιολογικά, κατέρρευσε.

Έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, με τον άνδρα να συνέρχεται, μετά από λίγο όμως να υφίσταται ξανά ανακοπή και παρά τις προσπάθειες των γιατρών επί τουλάχιστον 45′, να φεύγει από τη ζωή.

Όπως επισημαίνει ο κ. Χαλκιαδάκης, αύριο θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή στον άτυχο ηλικιωμένο για να βρεθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του, χωρίς να υπάρχει, ωστόσο, καμία ένδειξη αλλεργίας στο εμβόλιο.

https://youtu.be/k0viqY__RMY

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...