Κοινωνία

Τάσος Νούσιας: "Είμαι υπέρ στο να ανοίξουν τα πάντα"

Στο περιοδικό OK! και τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε ο Τάσος Νούσιας ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα αυστηρά μέτρα προφύλαξης κατά της πανδημίας.

Είσαι από εκείνους που είχαν εναντιωθεί στο να φορούν μάσκες τα παιδιά στο σχολείο και μάλιστα συμμετείχες και σε διαδηλώσεις.
Δεν θα ήθελα να μιλήσω άλλο για αυτό το θέμα. Νομίζω ότι όλοι έχουμε γνώση αλλά κι επίγνωση του τι μας ωφελεί και τι μας διαλύει. Ακόμα και αν το θεωρώ ένα μέτρο μέσα στα υπόλοιπα του παραλογισμού, προτιμώ να το κρατήσω για τον εαυτό μου.

Η κόρη σου πηγαίνει στο γυμνάσιο. Είσαι υπέρ του ανοίγματος των σχολείων;
Ζούμε μία άλλη φρίκη με τη διαδικτυακή εκπαίδευση, με τα παιδιά να είναι επί έξι ώρες καρφωμένα σε έναν υπολογιστή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτός ο μετάνθρωπος που πάει να δημιουργηθεί σε αυτή τη virtual reality κοινωνία. Νομίζω ότι δεν το αντέχει κανείς, ούτε τα παιδιά, ούτε οι καθηγητές. Είναι όλοι αγανακτισμένοι. Γι’ αυτό καλό θα ήταν αυτοί οι πάνσοφοι λοιμωξιολόγοι – κυβέρνηση να τελειώνουν με αυτήν την ιστορία.
Ειλικρινά, φοβάμαι πολύ περισσότερο τις πολιτικές που εφαρμόζονται παγκοσμίως παρά τον ιό. Είμαι υπέρ στο να ανοίξουν τα πάντα. Και ο καθένας από εμάς, που γνωρίζει ότι ο ιός είναι εκεί έξω και είναι θανατηφόρος, να λάβει τα μέτρα του για να προστατεύσει τον εαυτό του και τους άλλους. Είναι καλό να ανοίξει η κοινωνία γιατί αυτό που ζούμε τώρα δεν είναι ζωή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...