Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη: "Καρέ-καρέ" η επίθεση στην αποβάθρα

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο με την βίαιη επίθεση κατά του σταθμάρχη στο μετρό από τους δύο ανήλικους, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το βίντεο που προέβαλλε το Open TV, αποκαλύπτει καρέ - καρέ την επίθεση, εμφανίζονται οι δράστες και όλο το σκηνικό της επίθεσης που έγινε στον σταθμάρχη στην αποβάθρα.

Στο νέο βίντεο φαίνεται καρέ-καρέ ο ξυλοδαρμός του σταθμάρχη στην αποβάθρα του μετρό. Οπως φαίνεται, οι δύο δράστες και ο σταθμάρχης αποβιβάζονται από τον συρμό, έχοντας έντονο διάλογο. Στη συνέχεια, ο ένας εκ των ανηλίκων πετά στον σταθμάρχη ένα κουτάκι αναψυκτικού. Ο 53χρονος σκύβει να το αποφύγει και πλησιάζει τον έναν εξ αυτών.

Τότε, ο ανήλικος χτυπά τον άνδρα, ενώ ο αδελφός του πλησιάζει. Λίγα δευτερόλεπτα μετά φαίνεται ο σταθμάρχης να κινείται και αυτός απειλητικά εναντίον τους, με τους δυο ανηλίκους να αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν.
 

https://youtu.be/4Ch5kzX-qdg

Οι αστυνομικοί καταμέτρησαν περισσότερες από 50 γροθιές και κλωτσιές στο σώμα και το πρόσωπο του 53χρονου σταθμάρχη.

Λίγο αργότερα, οι δράστες τρέχουν να διαφύγουν και επιβιβάζονται σε άλλο συρμό προς Μοναστηράκι, όπου εντοπίζονται από άλλη κάμερα ασφαλείας. Εκεί επικοινωνούν με συγγενικό τους πρόσωπο, που έρχεται και τους παραλαμβάνει με κατεύθυνση το σπίτι τους, στο Περιστέρι.
Η μητέρα των δύο ανήλικων που κατηγορούνται για τον άγριο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του μετρό έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για το περιστατικό, λέγοντας πως τα παιδιά της προκλήθηκαν.

Λίγο νωρίτερα, η μητέρα των ανήλικων παιδιών, ξέσπασε, τονίζοντας μεταύ άλλων σε ανάρτησή της, πως «Θα γίνω σκύλα για τα παιδιά μου, θα τα υποστηρίξω μέχρι τέλους, γιατί ξέρω τι παιδιά έχω. Δεν είναι αλήτες, υπέστησαν μπούλινγκ, τους επιτέθηκε. Χειροδίκησε στον μεγάλο, ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης. Τα παιδιά μου διασύρθηκαν, κατακρεουργήθηκαν». 

Σε βάρος των ανηλίκων ασκήθηκε δίωξη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ενώ την ίδια στιγμή, σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο ειδικός φρουρός ο οποίος λειτούργησε υπέρ τους.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές