Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αμάρυνθος: Το σπαρακτικό μήνυμα του αδελφού του 24χρονου

Ο Γιάννης, για τρίτη μέρα, δίνει τη δική του μάχη στην εντατική μονάδα του ΚΑΤ, με τους γιατρούς να μην τον αφήνουν λεπτό, ελπίζοντας ότι θα βγει νικητής. Έξω από το δωμάτιο του νοσοκομείου, οι γονείς του, ο αδερφός του και η αρραβωνιαστικιά του προσεύχονται να τελειώσει γρήγορα ο εφιάλτης, να ανοίξει τα μάτια του και να τους χαμογελάσει.

Το μήνυμα του αδερφού του λυγίζει και τον πιο δυνατό.

«Αδερφέ μου είσαι ο πρωταρχικός λόγος ύπαρξης μου και το Καμάρι Μου!
Πάλεψε για Χάρη μου όπως παλεύω κι εγώ για Σένα τόσους Μήνες!
Είσαι η Ζωή Μου Όλη, Είσαι τα Πάντα Μου. Σ ‘αγαπώ!!».

Αμάρυνθος: Στα παγωμένα νερά για ένα τάμα κι από ‘κει στο νοσοκομείο…

Ο Γιάννης έπεσε στη θάλασσα για να πιάσει το σταυρό, χωρίς μάλιστα την παρουσία ιερέα, θέλοντας έτσι να εκπληρώσει το δικό του τάμα, ώστε να σωθεί στενό συγγενικό του πρόσωπο που παλεύει με τη λευχαιμία.

Ο θείος του 25χρονου ανέφερε ότι ήταν και ο πατέρας του 25χρονου εκεί, επισημαίνοντας ότι δε βούτηξε για… χαβαλέ. «Δεν το έκανε για χαβαλέ. Ένα παιδί που πάει για χαβαλέ δεν έχει μαζί του τον πατέρα του. Ένα παιδί που είναι θρησκευόμενο δε θα πήγαινε να κάνει χαβαλέ με το θρησκευτικό σύμβολο. Ένα εργατικό παιδί, σεβαστικό πολύ. Δεν έχει κάτι να του καταμαρτυρήσει κάποιος», είπε χαρακτηριστικά για τον αδερφό τους.

Η κατάσταση της υγείας του Γιάννη παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή και αυτό αφήνει μια «χαραμάδα» ελπίδας ότι θα τα καταφέρει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...