Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Koρονοϊός: Πένθος σε Λάρισα και Πάτρα με τους θανάτους δυο νέων ανθρώπων

Την διαπίστωση ότι ο κοροναϊός δεν κάνει διακρίσεις επιβεβαιώνει με τραγικό τρόπο, η είδηση του θανάτου, ενός νέου ανθρώπου στη Λάρισα.

Ένας 24χρονος, που νοσηλεύονταν εδώ και περίπου δύο εβδομάδες διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, έχασε τη μάχη με τον φονικό ιό.

Ο  άτυχος νεαρός που αντιμετώπιζε και υποκείμενο νόσημα, εισήχθη στο νοσοκομείο αρχές του μήνα, με βαριά συμπτώματα κοροναϊού, ενώ λίγα 24ωρα αργότερα εμφάνισε επιδείνωση στο αναπνευστικό του σύστημα, όπως αναφέρει το onlarissa.gr

Οι γιατροί κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή όμως χθες εξέπνευσε βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του.

Σοκ και στην Πάτρα

Δυστυχώς τις τελευταίες ώρες άλλη μία τραγική είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει πως ο κορονοϊός μπορεί να χτυπήσει με τον πιο τραγικό τρόπο ακόμη και άτομα νεαρής ηλικίας.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το βράδυ , όπως αναφέρει το patrastimes, κατέληξε ένας 28χρονος που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και όπως έγινε γνωστό, δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ