Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας βρέθηκε στην Ελευσίνα και μίλησε για τα κρούσματα του covid-19 στην περιοχή.
«Η δική μας δουλειά είναι να θέσουμε τα δεδομένα υπόψιν των λοιμοξιολόγων» τόνισε χαρακτηριστικά.
«Αντιλαμβάνομαι τις συζητήσεις που γίνονται αλλά πρέπει να αντιληφθούμε ότι είναι ένα εθνικό θέμα και η κριτική πρέπει να γίνεται με νηφαλιότητα»
Ο ίδιος, ερωτηθείς για το αν θα ληφθούν πιο αυστηρά μέτρα και σε άλλες περιοχές είπε πως οι αρμόδιοι φορείς δεν λειτουργούν με βάση τη διαίσθηση αλλά με βάση τα στοιχεία
Αναφέρθηκε ακόμη και στην κατάσταση στην περιοχή.
«Όλο το στοχευμένο τεστινγκ και οι πρωτοβουλίες που έχουμε πάρει, δείχνουν ότι δεν υπάρχει μεγάλη διασπορά, δείχνει ότι είμαστε μπροστά από την πανδημία» τόνισε.
«Με βάση τα σημερινά δεδομένα, δεν ξέρουμε μέχρι τα Χριστούγεννα τι θα γίνει, αξιολογούμε κάθε μέρα τα στοιχεία» κατέληξε.