Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Η κακοκαιρία «χτυπά» την Κρήτη -Παραλίγο να πνιγεί οδηγός από τα ορμητικά νερά ποταμού

Οι καταιγίδες που πλήττουν την Κρήτη τις τελευταίες ώρες έχουν προκαλέσει προβλήματα σε πολλές περιοχές.

Στο χωριό Βολιώνες Ρεθύμνου κοντά στο φράγμα Ποταμών εγκλωβίστηκε ένας οδηγός μέσα στο όχημά του από την πλημμύρα ωστόσο κάτοικοι της περιοχής τον έσωσαν από βέβαιο πνιγμό την ώρα που είχε ειδοποιηθεί και η ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο που είχε σπεύσει με δύο οχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο συναγερμός έληξε και ο οδηγός χωρίς να πάθει το παραμικρό από τα ορμητικά νερά επέστρεψε στο σπίτι του σώος και αβλαβής αλλά έχοντας υποστεί σοκ.

Στο Ηράκλειο σε δρόμο των Μοιρών, ξαφνικά υποχώρησε το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί σταθμευμένο αυτοκίνητο. Στο σημείο περνά η αποχέτευση του Δήμου Φαιστού που παραδόθηκε πριν λίγα χρόνια στους δημότες με πολλά όπως αποδεικνύεται προβλήματα!

Συγκλονιστικό είναι και το βίντεο που ανάρτησε πολίτης από τον Ζαρό Ηρακλείου

https://www.facebook.com/manioudakisk/videos/5380329228659155

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ