Κώστας Παντελέου
Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Λουτράκι: Δημότης επιτέθηκε με σπαθί στον Αντιδήμαρχο!

Απίστευτο είναι το περιστατικό που συνέβη πριν από λίγη ώρα στο πάρκο Μάτση Λουτρακίου.

Όπως έγραψε το πρωί το loutrakiblog.gr ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης στο πάρκο και οι εργασίες κατασκευής του ανοιχτού θεάτρου 810 θέσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ανάρτησή του στο facebook ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Παντελέου, γράφει:

Καλό μήνα με έργα σε εξέλιξη σε όλο το δήμο μας…

Κώστας Παντελέου

 

 

Ένας νεαρός δημότης Λουτρακίου, o οποίος εργάζεται με 8μηνη σύμβαση στο δήμο και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γ. Καραπανάγου “Αλλάζουμε Μαζί”, σχολίασε κάτω από την εν λόγω ανάρτηση:

Φτιάξε ένα λάκκο και μπες μέσα Κωστάκη θα φέρω το φτυάρι να σε θάψω Κωνσταντίνος Παντελεου ξέρεις ότι είναι πολύ άθλιο αυτό που συμβαίνει με το πάρκο της Δεξαμενής.

 

Λουτρακιώτης

Μετά από λίγο ο δημότης εμφανίστηκε στο πάρκο με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του αντιδημάρχου.

Κινήθηκε προς το μέρος του να τον χτυπήσει. Εργάτες που βρίσκονταν εκεί, τον απώθησαν ενώ ένας φίλος του αντιδημάρχου και τον έσπρωξε και τον πέταξε στο έδαφος.

Εκείνος, μόλις σηκώθηκε, έβγαλε ένα σπαθί (!) που είχε κρυμμένο στο πίσω μέρος του παντελονιού του και έτρεξε προς το μέρος του αντιδημάρχου να τον σφάξει!

Όλοι πάγωσαν ! Φώναζε στον αντιδήμαρχο “ξέρω που μένεις, θα έρθω να σε βρω”, απειλώντας και την οικογένειά του….

Αφού όσοι βρίσκονταν στο σημείο τον ακινητοποίησαν και τον απώθησαν για δεύτερη φορά, προλαβαίνοντας το κακό, ο αντιδήμαρχος Κώστας Παντελέου, σοκαρισμένος, κάλεσε την αστυνομία.

Ο δημότης συνελήφθη και ο αντιδήμαρχος υπέβαλλε μήνυση. Με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κορίνθου αφού σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του.

Ακούστε τι δήλωσε για το πρωτοφανές περιστατικό, σοκαρισμένος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων θεοδώρων κ. Κώστας Παντελέου.

https://youtu.be/eLKYxnRpOpo

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...