Κοινωνία

Διπλό έγκλημα στο Λουτράκι: Ο δολοφόνος του ζευγαριού πήγε να στήσει σκηνικό ληστείας

Ο στυγερός δολοφόνος προσπάθησε να θολώσει τα νερά, στήνοντας άτσαλα ένα σκηνικό που να δείχνει ότι το κίνητρο ήταν δήθεν η ληστεία, η οποία εξελίχθηκε σε δολοφονία του ζευγαριού.

Ερωτικό φαίνεται να είναι το κίνητρο της διπλής στυγερής δολοφονίας που αποκαλύφθηκε χθες το μεσημέρι στον ορεινό οικισμό Φλάμπουρο, στο Λουτράκι. Οι αστυνομικοί αναζητούν ως βασικό ύποπτο τον πρώην σύντροφο της γυναίκας, ο οποίος τη ζήλευε παθολογικά και είχε τη δυνατότητα να μπει κρυφά στο εξοχικό σπίτι με το αντικλείδι που είχε κρατήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, ο στυγερός δολοφόνος προσπάθησε να θολώσει τα νερά, στήνοντας άτσαλα ένα σκηνικό που να δείχνει ότι το κίνητρο ήταν δήθεν η ληστεία, η οποία εξελίχθηκε σε δολοφονία του ζευγαριού.

Γι’ αυτόν τον λόγο, λίγο πριν φύγει από το μικρό εξοχικό, πήρε από τα δύο θύματα τα κινητά τους τηλέφωνα, αλλά και τα πορτοφόλια τους με τα χρήματα και τις πιστωτικές κάρτες. Αμέσως μετά, για να γίνει πιο πειστικός, άρπαξε και το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας, όπως έχει γίνει άλλωστε και σε πολλές άλλες παρόμοιες ληστείες.

Αυτό όμως που δεν μπόρεσε να κρύψει ήταν το μίσος με το οποίο χτυπούσε ανελέητα τα θύματά του. Ήταν τέτοια η μανία του που με δυσκολία έγινε η αναγνώριση των δύο θυμάτων. Όπως λένε οι αστυνομικοί, αυτό δείχνει ξεκάθαρα εκδίκηση και προσωπικό μένος, κάτι βέβαια που δεν ισχύει στους κοινούς ληστές οι οποίοι δε γνωρίζουν προσωπικά τα θύματά τους.

Ήταν περασμένα μεσάνυχτα της 10ης προς 11ης Οκτωβρίου και το ζευγάρι κοιμόταν. Ο δράστης τους αιφνιδίασε μπαίνοντας ξαφνικά στο εξοχικό σπίτι με αντικλείδι. Κρατώντας ένα μικρό οικιακό τσεκούρι, άρχισε να τους χτυπάει στο κεφάλι με απίστευτο μίσος. Πρώτα τον άνδρα και αμέσως μετά τη 43χρονη Φωτεινή, που ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, δίπλα του. Η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να ξεφύγει από τα χέρια του δολοφόνου, αλλά αυτός την πρόλαβε μια ανάσα από την πόρτα.

Όλα ήταν προσχεδιασμένα. Ο δολοφόνος άφησε το αυτοκίνητό του περίπου 800 μέτρα μακριά, σε έναν χωματόδρομο. Περπάτησε μέσα στη νύχτα μέχρι το μικρό εξοχικό, σκότωσε το ζευγάρι κι αμέσως μετά έφυγε, κλειδώνοντας την πόρτα πίσω του.

Έξω στον δρόμο ήταν παρκαρισμένα τα αυτοκίνητα του ζευγαριού. Πήρε το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας και με αυτό επέστρεψε στο σημείο που είχε αφήσει το δικό του. Έβαλε φωτιά και εξαφανίστηκε.

Το άτυχο ζευγάρι ήταν μαζί τον τελευταίο καιρό. Το σπίτι της Φωτεινής στο Λουτράκι έτυχε να είναι δίπλα από την επιχείρηση του νέου συντρόφου της. Το μικρό εξοχικό στο Φλάμπουρο, το είχε νοικιάσει τους τελευταίους μήνες, όταν ήταν ακόμη με τον πρώην σύντροφό της. Του είχε δώσει και κλειδί αλλά εκείνος δεν το επέστρεψε όταν χώρισαν. Τη ζήλευε παθολογικά και οι αστυνομικοί τον θεωρούν ως φασικό ύποπτο της διπλής δολοφονίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ