δίωξη ναρκωτικών
Κοινωνία

Δίωξη Ναρκωτικών: Εξιχνίασε κύκλωμα ναρκωτικών σε Καβάλα και Σέρρες

Με οργανωμένες επιχειρήσεις σε περιοχές της Καβάλας και των Σερρών, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν τρεις Έλληνες που διακινούσαν ναρκωτικά σε διαφορετικές περιπτώσεις. Μάλιστα, κατά την έρευνα στο σπίτι του ενός σε οικισμό της Καβάλας, βρέθηκε η μεγαλύτερη ποσότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Συγκεκριμένα, οι άνδρες της Δίωξης κατέσχεσαν δύο συσκευασίες και τρία κουτιά αλουμινίου που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 533 γραμμαρίων. Άλλες πέντε συσκευασίες και δύο κουτιά αλουμινίου με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 77,4 γραμμαρίων ανακάλυψαν οι αστυνομικοί και στην κατοικία του δεύτερου δράστη, σε άλλον οικισμό της Καβάλας.

Ο τρίτος διακινητής συνελήφθη σε οικισμό των Σερρών, όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Δράμας έκαναν έρευνα με εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή, ο οποίος ξετρύπωσε τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 103,7 γραμμαρίων και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές. Και οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

«Σε γέννησα, θα σε σκοτώσω»! Ρώσοι ειδικοί: Αυτό είναι το μέλλον του Συντάγματος Αζόφ-Αυτοί οι Νατοϊκοί συνελήφθησαν στο Αζοφσταλ

Ρώσοι ειδικοί εκτιμούν ότι οι εθνικιστές του Συντάγματος Αζόφ θα γυρίσουν να δαγκώσουν το χέρι που τους ταΐζει... τις...