ναρκωτικα
Κοινωνία

Ρόδος: Άνδρας διακινούσε τεράστιες ποσότητες κάνναβης

Μία προσαγωγή για κατοχή μόλις 1,1 γραμμαρίου κάνανε οι Αρχές στη Ρόδο και τελικά βρήκαν φλέβα χρυσού αφού ο άνδρας που συλλάβανε διακινούσε μεγάλες ποσότητες όπως αποκαλύφθηκε. Το απόγευμα της Δευτέρας η Δίωξη Ναρκωτικών στη Ρόδο βρήκε ακατέργαστη κάνναβη στην κατοχή του άνδρα και τον πήγε στο τμήμα.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τρεις νάιλον σακούλες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δυο κιλών και 412,9 γραμμαρίων. Ακόμη, βρέθηκαν δυο δενδρύλλια κάνναβης, το ένα από τα οποία είχε ύψος 85 εκατοστά ενώ το δεύτερο ύψους 1,80 μέτρου βρισκόταν σε στάδιο αποξήρανσης.

Στην κατοχή του δράστη, που οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, κατασχέθηκαν ακόμη οκτώ ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή, καθώς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...