Κοινωνία

Κορονοϊός: Κατέληξε 84χρονος στα Γιάννενα - Στους 557 οι νεκροί

Μετά από τον 82χρονο που κατέληξε στο ΑΧΕΠΑ, ένας 84χρονος έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον κορονοϊό, στα Γιάννενα.

Συναγερμός για τα 13 κρούσματα σε γηροκομείο - Στο ΑΧΕΠΑ επτά ηλικιωμένοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έξι εργαζόμενοι και επτά φιλοξενούμενοι ηλικιωμένοι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, σε γηροκομείο στις Σέρρες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι αμέσως τέθηκαν σε κατ οίκον περιορισμό, ενώ οι ηλικιωμένοι απομονώθηκαν. Από αυτούς δύο διακομίστηκαν στην Θεσσαλονίκη σε Νοσοκομείο αναφοράς και αναμένεται να διακομιστούν και άλλοι δύο. Και οι τέσσερις δεν παρουσιάζουν βαριά συμπτώματα, πλην πυρετού. Υπενθυμίζεται, ότι την Κυριακή, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 49 νέα κρούσματα στην περιοχή των Σερρών.

Όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, μιλώντας στο Mega, στη διάρκεια της νύχτας επτά ηλικιωμένοι στο γηροκομείο βρέθηκαν θετικοί στον covid-19 και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι σε καλή κατάσταση.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...