Κοινωνία

Σοκ στο Αγρίνιο: Χώριζε με τη γυναίκα του και την πλήρωσαν οι φίλες της - Μαχαίρωσε μάνα και κόρη

Συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής 26/10 στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, ο άνδρας βρισκόμενος στην οικία του με την σύζυγό του, τα τρία παιδιά του και τρείς ακόμη γυναίκες (δύο ενήλικες και μια ανήλικη), γνωστές της συζύγου του, επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε την μια από τις γυναίκες και την ανήλικη 16χρονη κόρη της.

Το ζευγάρι χώριζε και οι φίλες της γυναίκας είχαν πάει στο σπίτι τους για να την βοηθήσουν να μαζέψει τα πράγματά της. Τότε και χωρίς να έχει προηγηθεί διαπληκτισμός, ο άντρας έβγαλε ένα μαχαίρι και όρμησε προς τις φίλες της συζύγου του.

Η μία πρόλαβε να διαφύγει η 39χρονη όμως έχει και δέχτηκε τα πλήγματα του δράστη στα πλευρά και τον πνεύμονα με αποτέλεσμα τον βαρύ της τραυματισμό. Παρούσα ήταν και η 16χρονη κόρη του θύματος, στην οποία επίσης όρμησε ο δράστης και την τραυμάτισε στα χέρια που προφανώς είχε βάλε μπροστά της η ανήλικη για να προστατευθεί.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, έξω από την οικία του, ενώ βρήκαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν ένα μαχαίρι με ίχνη αίματος. Οι παθούσες μεταφέρθηκαν με σταθμό του ΕΚΑΒ σε Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται, ενώ η 39χρονη έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν : δύο σπαθιά, δύο πτυσσόμενα μαχαίρια(τύπου πεταλούδα και σουγιά). Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ την προανάκριση διενεργούν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ