κόντρες στην Αττική
Κοινωνία

Αττική: Πάνω από 300 παραβάσεις για κόντρες και υπερβολική ταχύτητα

Πάνω από 300 παραβάσεις για κόντρες και υπερβολική ταχύτητα βεβαίωσε η Τροχαία Αττικής κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, έπειτα από εξόρμηση που εξαπέλυσε, προκειμένου να περιορίσει το φαινόμενο των αυτοσχέδιων αγώνων.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, τροχονομικοί έλεγχοι και εξορμήσεις για τις επικίνδυνες κόντρες πραγματοποιήθηκαν σε σημεία που διεξάγονται κόντρες και συγκεκριμένα, στην Λ. Θηβών, στην Λ. Σχιστού, στο Αττικό Άλσος, στα λιμανάκια στην παραλιακή και στην περιφερειακή Αιγάλεω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι… καμπάνες για τις κόντρες

Συνολικά βεβαιώθηκαν 334 παραβάσεις και συγκεκριμένα: “…68 για υπερβολική ταχύτητα 37 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 34 για υπερβολικό θόρυβο, 20) για μη χρήση κράνους, 5 για αντικανονικούς υαλοπίνακες (φιμέ), 9 παραβάσεις ΚΤΕΟ, 24 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 6 για παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων, 5 για στέρηση καθρεφτών οχημάτων, 4 για επίδειξη ικανοτήτων, 3 για μέθη, 3 για διενέργεια επικίνδυνων ελιγμών, 2 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.

Ακόμη, 114 για λοιπές παραβάσεις της τροχαίας νομοθεσίας.

Αφαιρέθηκαν 97 άδειες ικανότητας οδήγησης, 91 άδειες κυκλοφορίας και 38 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας. Ακόμη ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα οχήματα 41 οχήματα.”

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...