Κοινωνία

Κορονοϊός -Θήβα: Λήξη συναγερμού στο Μουρίκι - Αρνητικά όλα τα τεστ

Ο κοινοτάρχης Μουρικίου γνωστοποίησε πως όλα τα τεστ που έγιναν στους κατοίκους του χωριού βγήκαν αρνητικά και αίρονται τα μέτρα που είχαν τεθεί σε ισχύ.

Λήξη συναγερμού στο Μουρίκι της Θήβας όπου είχαν επιβληθεί έκτακτα μέτρα καθώς μία 63χρονη με κορονοϊό είχε παραβρεθεί σε κηδεία, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 200 άτομα, όπως είχε καταγγείλει ο κοινοτάρχης του χωριού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο κ. Τάκης Πέτρου, σε νέες του δηλώσεις, επεσήμανε ότι στο Μουρίκι έγιναν 105 τεστ και βγήκαν όλα αρνητικά. Δεν θα υπάρξουν επαναληπτικά τεστ στους κατοίκους.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αρθεί το «μίνι» lockdown που είχε επιβληθεί μετά την επιβεβαίωση του κρούσματος στην εν λόγω κηδεία.

«Έγιναν παραπάνω τεστ απ' ό,τι έπρεπε» σημείωσε στο MEGA και επεσήμανε πως πλέον είναι «όλα καλά».

Όσον αφορά στον συνωστισμό στην κηδεία και εάν θα υπάρξουν κινήσεις αποτροπής από πλευράς της τοπικής Αρχής, ο ίδιος επεσήμανε, σε έντονο τόνο:

«Ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει, δεν χρειάζεται χωροφύλακα πάνω από το κεφάλι του».
Όπως εξήγησε, ο ίδιος θέλησε να κάνει συστάσεις όσον αφορά την εικόνα στην κηδεία, αλλά τον απέτρεψε η πιθανότητα κατακραυγής.

Τέλος, επιτέθηκε κατά των αρνητών της μάσκας, δηλώνοντας πολέμιός τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Μετά τις Κορβέτες έρχεται ορυμαγδός οπλικών συστημάτων από την ΕΕ και για την Ελλάδα-Το Γαλλικό σχέδιο και ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων

Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε ένα εξόχως σημαντικό γεγονός για την Ελλάδα, που είναι η  υλοποίηση του Γαλλικού σχεδίου, που...