Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη: Με «1000 ευρώ καθάρισε» για το βιασμό ο Πακιστανός!

Kατόπιν μιας μαραθώνιας διαδικασίας, ανακρίτρια και εισαγγελέας γνωμοδοτήσεων αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερο, υπό τον όρο της καταβολής εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ, τον 45χρονο, εις βάρος του οποίου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για την πράξη της αρπαγής.

Ως προς την ποινική μεταχείριση του 34χρονου συγκατηγορουμένου του, που διώκεται για αρπαγή και βιασμό, προέκυψε διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακρίτρια είχε την άποψη ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να προφυλακιστεί, ενώ η εισαγγελέας τάχθηκε υπέρ του να αφεθεί ελεύθερος υπό όρους.

Υπό τις συνθήκες αυτές, θα συγκληθεί μέσα στις επόμενες μέρες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, το οποίο θα κληθεί να άρει τη διαφωνία και μέχρι τότε ο 34χρονος θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό,όπως αναφέρει ο veteranos.gr.

Προηγουμένως, οι δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις εις βάρος τους πράξεις, ενώ ο 34χρονος που καταγγέλθηκε ότι προέβη στον βιασμό της 20χρονης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις απολογίες τους, υποστηρίζουν ότι είχαν καταναλώσει, μαζί με την νεαρή κοπέλα, αλκοόλ στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς όπου και γνωρίστηκαν. Ο καταγγελλόμενος βιασμός φέρεται να τελέστηκε στο σπίτι όπου διαμένει ο 34χρονος…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ