Πακιστανοί βιασμος
Κοινωνία

Ελεύθεροι οι δύο Πακιστανοί για τον βιασμό της φοιτήτριας

Ελεύθεροι αφέθησαν οι δύο άνδρες πακιστανικής καταγωγής, οι οποίοι καταγγέλθηκαν από 20χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη ότι την απήγαγαν, την οδήγησαν με αυτοκίνητο σε διαμέρισμα σε απόσταση περίπου τριών χιλιομέτρων από το σημείο της αρπαγής και τη βίασαν. 

Ανακρίτρια και εισαγγελέας συμφώνησαν να αφεθεί ελεύθερος ο 45χρονος με την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ, ωστόσο διαφώνησαν για το αν θα πρέπει να φυλακιστεί ο δεύτερος κατηγορούμενος, ο οποίος είναι ηλικίας 34 ετών. Έτσι και αυτός αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο, θα μείνει σε κατ' οίκον περιορισμό, έως ότου αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο, αν θα οδηγηθεί στη φυλακή ή αν θα συνεχίσει να είναι ελεύθερος.

Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι υπήρξε αρπαγή και βιασμός και ισχυρίστηκαν ότι όλα έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη της κοπέλας, ενώ ο ένας από τους δύο, ο 45χρονος, υποστήριξε ότι δε συμμετείχε καν την πράξη. Επίσης, οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι διασκέδαζαν από κοινού με την 20χρονη στην περιοχή της Αρχαίας Αγοράς.   Μάλιστα, οι ίδιοι υποστήριξαν ότι υπάρχει και οπτικό υλικό από κάμερα που ανήκει σε πρατήριο καυσίμων, από το οποίο συμπεραίνεται ότι η κοπέλα ακολούθησε με τη θέλησή της τους δύο άντρες.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά της κοπέλας, γύρω στις 5:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου, στην περιοχή της Αρχαίας Αγοράς της Θεσσαλονίκης, εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους, ο οποίος την έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο δεύτερος.

Οι δύο άντρες την οδήγησαν σε διαμέρισμα στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όπου τη βίασαν. Τους παρακαλούσε να φύγουν από πάνω της, ωστόσο, εκείνοι συνέχισαν να τη βιάζουν. Όταν την απελευθέρωσαν, τηλεφώνησε σε δικά της πρόσωπα, ενώ όταν πήγε στο σπίτι της, είδε από κάτω ένα περιπολικό. Εκείνη έτρεξε στο σπίτι της, ζητώντας πρώτα απ' όλα να κάνει ένα μπάνιο.

Οι αστυνοιμκοί την επόμενη ημέρα εντόπισαν τους δύο άνδρες, του οποίους η κοπέλα αναγνώρισε αμέσως

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ