Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Χαμός πάλι στην Υπηρεσία Ασύλου - Ατελείωτες ουρές εν μέσω πανδημίας

Νέες εικόνες συνωστισμού εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού παρατηρήθηκαν από νωρίς το πρωί έξω από την Υπηρεσία Ασύλου στην Κατεχάκη, όπου πρόσφυγες και μετανάστες συγκεντρώθηκαν προκειμένου να τακτοποιήσουν έγγραφά και άλλες υποχρεώσεις τους.

Όπως φαίνεται από τα βίντεο που κατέγραψε ο φακός του iefimerida.gr το πλήθος αν και φορούσε στην πλειοψηφία του μάσκες, ωστόσο οι αποστάσεις δεν τηρούνται σε καμία περίπτωση. Γι' αυτόν τον λόγο άνδρες της ΕΛΑΣ βρέθηκαν ζητούσαν συνεχώς να τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας, αφού η περιφερειακή ενότητα Αττικής και ειδικότερα οι περιοχές του κέντρου της Αθήνας βρίσκονται στο «κόκκινο» λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κατάσταση μετά τις εικόνες έντονου συνωστισμού το περασμένο διάστημα έξω από την Υπηρεσία Ασύλου στην λεωφόρο Κατεχάκη έδειχνε να έχει ομαλοποιηθεί, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται ξανά μια διαφορετική εικόνα, προκαλώντας συναγερμό στις υγειονομικές Αρχές της χώρας.

Δείτε βίντεο από τον έντονο συγχρωτισμό έξω από την Υπηρεσία Ασύλου:


Οι ατελείωτες ουρές διακόπτονται από την στάση του λεωφορείου που υπάρχει έξω από την Υπηρεσία και συνεχίζουν παρακάτω μέχρι το τέλος του δρόμου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ