παράνομο παρκάρισμα
Κοινωνία

Πλήρης αδιαφορία για τους άλλους: Όταν η αναισθησία κτυπάει κόκκινο

Το να θες να παρκάρεις γρήγορα και χωρίς κόπο το καταλαβαίνουμε όλοι μας γιατί κανείς δεν θέλει να καταναλώνει χρόνο στην αναζήτηση χώρου στάθμευσης.

Το να παρκάρει όμως κάποιος σε σημεία τα οποία προορίζονται για την καλύτερη και ελεύθερη κίνηση των ατόμων με αναπηρία προκαλώντας τους πρόβλημα είναι κάτι που μας κάνει «έξω φρενών». Πραγματικά μας εξοργίζει και μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν τελικά αυτός που το πράττει έχει πρόβλημα στο μυαλό.

παράνομο παρκάρισμα

Και ας υποθέσουμε ότι ο οδηγός βιαζόταν ή του έτυχε κάτι. Όπως μπορείτε να δείτε, θα μπορούσε να το παρκάρει στη δεξιά πλευρά του δρόμου που έχει πολλές κενές θέσεις ή ακόμα και στο πάρκινγκ του super market. Με λίγα λόγια… μηδέν παιδεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλήρης αδιαφορία...

Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να προβληματιστεί κανείς με την αδιαφορία και τη γαϊδουριά του συγκεκριμένου.

Το παράτησε για να κάνει τη δουλειά του χωρίς να νοιάζεται για κανέναν άλλο...«οδηγό».

Όπως μπορείτε ξεκάθαρα να δείτε, έχει παρατήσει το όχημά του πάνω στο πεζοδρόμιο και ακριβώς στο σημείο που έχει κατασκευαστεί για να μπορούν να κινούνται οι τυφλοί, ενώ δεν αναφερόμαστε καν στις μητέρες με τα παιδικά καρότσια, τους απλούς πεζούς κ.λπ.

Την ίδια ώρα η Τροχαία ακολουθεί την τακτική του «νίπτω τας χείρας μου» σαν να μην τρέχει τίποτα και σαν να μην ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει σε συγκεκριμένες περιοχές. Η εν λόγω φωτογραφία έχει τραβηχτεί στην οδό Χειμάρρας στο Μαρούσι…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ