ΑΜΕΑ στη Ζάκυνθο
Κοινωνία

Τις έφαγε επειδή του έκανε παρατήρηση να μην παρκάρει σε μπάρα ΑμΕΑ!

Επίθεση δέχθηκε ένας άνδρας στη Ζάκυνθο, όταν ζήτησε το λόγο από οδηγό που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του σε ράμπα ΑΜΕΑ εμποδίζοντας ανθρώπους να κάνουν χρήση της. Όπως περιγράφει το θύμα της επίθεσης στο βίντεο, ο οδηγός αρχικά του είπε «Τι δουλειά έχεις εσύ; Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά το διαπληκτισμό και πριν φύγει, ο οδηγός απείλησε το θύμα λέγοντάς του «Θα σε βρω» -πράγμα που έκανε. Αργότερα, ένα smart βρήκε το θύμα της επίθεσης στο δρόμο, σταμάτησε δίπλα στο δικό του αυτοκίνητο και δύο άνδρες βγήκαν και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν μέσα στο όχημα.

«Άρχισαν να με γρονθοκοπούν, μπουνιές, κλωτσιές, αμάξι, τα πάντα… για πέντε με δέκα λεπτά. Δεν τους ενόχλησε κανείς», εξηγεί ο άνθρωπος, ο οποίος μάλιστα μέχρι ελάχιστα λεπτά πριν την επίθεση είχε στο αυτοκίνητο ένα μωρό πέντε μηνών μίας φίλης του, στο μπροστινό κάθισμα.

https://youtu.be/7My8r_oB_Y4

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...