Ντελιβεράς στη Λαμία
Κοινωνία

Όταν η δουλειά είναι πάνω απ' όλα: Ντελιβεράς ήθελε να περάσει χείμαρρο!

Λίγο πριν από το νοσοκομείο Λαμίας, στο ύψος του υποσταθμού της ΔΕΗ, το σημείο ήταν απροσπέλαστο καθώς είχε πλημμυρίσει ο δρόμος και είχαν ακινητοποιηθεί δύο αυτοκίνητα λόγω της βροχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρειάστηκε μάλιστα η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των οδηγών. Ένας ντελιβεράς όμως δεν... πτοήθηκε από την κατάσταση, θέλοντας να πάει την παραγγελία στον πελάτη.

Παρά τις αντιξοότητες ζήτησε από τους αστυνομικούς που είχαν βάλει την κορδέλα διακοπής κυκλοφορίας στο σημείο, να περάσει με το μηχανάκι για να κάνει την παράδοση της παραγγελίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...