Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων
Κοινωνία

Βρέθηκε κρούσμα κορονοϊού στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

Ανησυχία στην κεντρική υπηρεσία του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, καθώς υπάλληλος νευραλγικού τμήματος εντοπίστηκε θετικός στον κορονοϊό. Εκείνο που προκαλεί αίσθηση είναι πως επί μια εβδομάδα ο άνθρωπος αυτός είχε δέκατα αλλά δεν είπε τίποτα, μέχρι που η κατάσταση επιδεινώθηκε.

Όπως ενημερώνει το κοινό το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, μέσα από το site www.tpd.gr όλα τα τμήματα θα παραμείνουν κλειστά σήμερα (18.09.2020) μέχρι την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου.

“Σας ενημερώνουμε ότι λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19, για την προστασία των εργαζομένων αλλά και των συναλλασσόμενων, η Κεντρική Υπηρεσία του Τ. Π. & Δανείων, προληπτικά θα παραμείνει κλειστή την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 και θα επαναλειτουργήσει τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο υπάλληλος διαγνώστηκε θετικός στην covid-19 (σ.σ. την ασθένεια που προκαλεί ο κορονοϊός) εχθές και αμέσως ενημέρωσε το διοικητικό τμήμα, που μετά από επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ πήρε την απόφαση να κατεβάσει για σήμερα ρολά. Ωστόσο το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί έγκειται στο γεγονός πως ο υπάλληλος για τουλάχιστον μια εβδομάδα είχε παρουσιάσει δέκατα, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, μέχρι που κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να πάει να κάνει χθες το τεστ το οποίο βγήκε θετικό.  

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ