Κοινωνία

Χανιά: Προσκυνητής "έφαγε" πρόστιμο για μη χρήση μάσκας

Συνωστισμός παρά τον κορονοϊό, πρόστιμο για μάσκα και στη συνέχεια… έρανος από τους πιστούς για να δώσουν τα χρήματα στο νεαρό στα Χανιά.

Όλα αυτά διαδραματίστηκαν απόψε στον Ιερό Ναό του Αγίου Φανουρίου στα Χανιά και ξεκίνησαν όταν ένας νεαρός που δεν φορούσε μάσκα, ενώ περπατούσε προς την εκκλησία. Οι αστυνομικοί, πέρα από την σύσταση του έκοψαν και το σχετικό πρόστιμο των 150 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είπεότι η μητέρα του είναι άνεργη και ο ίδιος έχει τάμα ενώ προέτρεψε τους αστυνομικούς να ελέγξουν τον κόσμο που περπατούσε προς τον Ναό του Αγίου Φανουρίου, χωρίς στη διαδρομή να φορούν τις μάσκες, αλλά μόνο με την άφιξή τους έξω από την εκκλησία στα Χανιά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι παρευρισκόμενοι που αντιλήφθηκαν το σκηνικό αντέδρασαν, ενώ έκαναν στη συνέχεια… έρανο για να συγκεντρώσουν τα χρήματα προκειμένου ο νεαρός να πληρώσει το σχετικό πρόστιμο.

Μάλιστα, πολλοί που περπάτησαν μέχρι και 22 χιλιόμετρα για να προσκυνήσουν στον Άγιο Φανούριο, έλεγαν πως και οι ίδιοι φόρεσαν τις μάσκες μόλις πλησίασαν το ναό, όπου όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, υπήρξε μεγάλος συνωστισμός και μη τήρηση των αποστάσεων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ