πιστόλια κρότου
Κοινωνία

Αλβανός προσπάθησε να περάσει στη Ελλάδα πιστόλια κρότου

Εικοσιεπτά πιστόλια κρότου επιχείρησε να περάσει στην Ελλάδα ένας Αλβανός, συνελήφθη ωστόσο χθες το απόγευμα στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.

Ο συλληφθείς μετέβη στο συνοριακό σημείο προκειμένου να μπει στην Ελλάδα, οδηγώντας Ι.Χ. φορτηγό (ρυμουλκό με ρυμουλκούμενο), με το οποίο πραγματοποιούσε ειδική μεταφορά - διαμετακόμιση όπλων και φυσιγγίων με προορισμό την Αλβανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, σε συνεργασία με τελωνειακούς υπαλλήλους, στα μεταφερόμενα όπλα και φυσίγγια, διαπίστωσαν ότι ο δράστης μετέφερε επιπλέον τα 27 αυτά πιστόλια κρότου, τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονταν στη σχετική άδεια διαμετακόμισης και δεν συνοδεύονταν από τα σχετικά παραστατικά.

Τα πιστόλια και το όχημα κατασχέθηκαν.

Με δικογραφία σε βάρος του για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

νταλίκα
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...