Μητσοτάκης και Τομ Χανκς
Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Στην Πάρο το ζεύγος Μητσοτάκη με τον Έλληνα Τομ Χανκς

Τα ελληνικά τους διαβατήρια παρέλαβαν το ζεύγος Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον που είχαν μια χαλαρή συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του στην Αντίπαρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η συνάντηση με τον Κυριάκο και τη Μαρέβα Μητσοτάκη έγινε χθες το βράδυ στον Αντίπαρο όπου ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγος του διατηρούν σπίτι.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο ο Τομ Χανκς πολιτογραφήθηκε Έλληνας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο μετά από πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού. Τόσο ο ίδιος ο βραβευμένος ηθοποιός, όσο και η σύζυγός του, η οποία έχει καταγωγή από την Ήπειρο επισκέπτονται συχνά τη χώρα μας.

Τώρα, τόσο ο δημοφιλής ηθοποιός όσο και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη και με τα ελληνικά τους διαβατήρια ανά χείρας, φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί. Το εν λόγω στιγμιότυπο ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γράφοντας: «Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες». 

https://www.instagram.com/p/CDGDHiODHhN/?utm_source=ig_embed

Το χρονικό της πολιτογράφησης του ηθοποιού

Η τιμητική πολιτογράφηση του Τομ Χανκς και της οικογένειάς του αποτελεί πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε συναντηθεί στο παρελθόν με τον διάσημο ηθοποιό και σε συζήτηση που είχαν σχετικά με θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος, ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε στη σχετική πρόταση, η οποία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον συνομιλητή του.

Κατόπιν αυτού, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος απέστειλε σχετική εμπεριστατωμένη εισήγηση στον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος την επικύρωσε υπογράφοντας τιμητική πολιτογράφηση του αστέρα του Χόλιγουντ. Ο Τομ Χανκς είναι παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό, Ρίτα Γουίλσον, χάρη στην οποία γνώρισε την ορθόδοξη χριστιανική πίστη, την οποία και ασπάστηκε. Είναι γνωστό ότι διαθέτει ακίνητη περιουσία στην Αντίπαρο, την οποία επισκέπτεται συχνά. Λιγότερο γνωστή είναι η φιλανθρωπική δράση που έχει αναπτύξει, μεταξύ των οποίων η μεγάλη βοήθεια που παρείχε στους πυρόπληκτους στο Μάτι.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ