Κοινωνία

Ενώπιον του Δικαστηρίου σήμερα οι γονείς που κακοποιούσαν συστηματικά βρέφος

Στις 3 Ιουλίου έλαβε καταγγελία το Hope For Children όσον αφορά την υπόθεση κακοποίησης του 19 μηνών βρέφους, όπως ανέφερε ο Αντώνης Στυλιανού, Μέλος του Ανωτάτου Συμβουλευτικού Συμβουλίου του Οργανισμού. 
 
Όπως σημείωσε, η καταγγελία έκανε λόγο για επαναλαμβανόμενη κακοποίηση του βρέφους, με το Hope For Children να ενημερώνει, βάσει πρωτοκόλλου, τις αρμόδιες Αρχές που είναι το Γραφείο Ευημερίας και η Αστυνομία για να εξετάσουν την υπόθεση. 
 
Πρόσθεσε πως το Hope For Children γίνεται καθημερινά δέκτης καταγγελιών για περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών. 
 
Κάλεσε παράλληλα το κοινό να επικοινωνεί στο 116111, ανώνυμα εάν το επιθυμεί, και να καταγγέλλει ότι περιέλθει στην αντίληψή του περί κακοποίησης παιδιών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του ΣΙΓΜΑ, από τον Φεβρουάριο ήταν ενήμερο το Γραφείο Ευημερίας και από καταγγελίες πολιτών, αλλά και από την ίδια την γιαγιά, η οποία είχε αιτηθεί από το Γραφείο να αναλάβει την φροντίδα του παιδιού. 
 
Σήμερα οι γονείς του βρέφους οδηγήθηκαν ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε τη διήμερη κράτηση της μητέρας, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν εκ νέου στο Δικαστήριο την ερχόμενη Παρασκευή. 
 
Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στο Δικαστήριο, το βρέφος φαίνεται να κακοποιείτο συστηματικά τις προηγούμενες 20-25 μέρες. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...