Κοινωνία

Τέλος ο δακτύλιος για τη σεζόν -Επιστρέφει το φθινόπωρο το μέτρο

Χωρίς δακτύλιο, όπως όλα δείχνουν, θα διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας, μέχρι το προσεχές φθινόπωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν η ΕΡΤ και ο «Αθήνα 98,4», με Κοινή Υπουργική Απόφαση παρατάθηκε η αναστολή εφαρμογής του δακτυλίου. Η ΚΥΑ ορίζει ότι ο δακτύλιος δεν θα ισχύει για το διάστημα από 1η Ιουνίου μέχρι και τις 17 Ιουλίου. Να σημειωθεί ότι, κάθε χρόνο, κατά τα τέλη Ιουλίου παύει να ισχύει ο δακτύλιος, με το μέτρο να επιστρέφει «παραδοσιακά» περί τα τέλη Σεπτεμβρίου (πέρυσι επανήλθε στις 30 Σεπτεμβρίου).

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ο δακτύλιος θα επιστρέψει ξανά από το φθινόπωρο και πως μέχρι τότε τα οχήματα θα έχουν τη δυνατότητα να κινούνται ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας, ανεξάρτητα με το αν είναι μονά ή ζυγά.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...