Μαρινάκης
Κοινωνία

Κουρτζίδης: «Ένας ή δύο συνεργάτες του Μαρινάκη είναι στη δικογραφία του Τζήλου»

Η δίωξη που βρίσκεται σε εξέλιξη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, και ανδρών της ασφαλείας του, να κατηγορούνται για το αδίκημα της παράνομης βίας (ο Β. Μαρινάκης κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός), φαίνεται πως έχει και «ποδοσφαιρική» προέκταση καθώς σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πάρις Κουρτζίδης, υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ των δραστών της δολοφονικής επίθεσης στον διαιτητή Θανάση Τζήλο με τη δική του καταγγελία για αρπαγή.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» ο Πάρις Κουρτζίδης αρχικά τόνισε: «Το αντίγραφο του πορίσματος έχει σημαντική σημασία καθώς θα χρειαστεί επιπλέον στοιχεία. Υπάρχει ενδεχόμενο να προβούμε και σε καταγγελίες για κακούργημα και για αρπαγή. Όταν ένας εισαγγελέας καταλήγει σε συνεργεία και ηθική αυτουργία και υπάρχουν και ταυτοποιημένοι δράστες, αντιλαμβάνεστε για τι μιλάμε. Από εκείνη την ημέρα είχα επισκέψεις που ήθελαν να μου περάσουν κάποιο μήνυμα. Υπήρξε απειλή διαδικτυακή για τη σωματική μου ακεραιότητα και συγκεκριμένα για βόμβα και περιμένουμε ακόμα πόρισμα από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος παρότι τους έχουμε δώσει παραπάνω από δέκα λινκ του προφίλ από το οποίο δέχτηκα την ευθεία απειλή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και πρόσθεσε: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πρέπει να μιλήσει με ειλικρίνεια, να αποδεχθεί τα συμβάντα και να μας εξηγήσει για ποιο λόγο αναγκάστηκε ή αισθάνθηκε ότι πρέπει να κάνει αυτά τα πράγματα. Όλα όσα μου έλεγαν ότι κατέβηκαν εξωγήινοι ή ότι έχω άλλους λόγους για να τον καταγγέλλω κι οτιδήποτε μπούλινγκ δέχτηκα διαδικτυακά από γνωστές ομάδες αγνώστων πέριξ του Πειραιά που επικηρύσσουν κιόλας, βγάζουν αφίσες κατά συναδέλφων, όλα αυτά θα πρέπει τώρα εφόσον πλέον υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις, στοιχεία, μάρτυρες, οπτικό υλικό, θα πρέπει να μας πουν τι είχε συμβεί».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κι εμπλοκή ατόμου που βρίσκεται και στην υπόθεση ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου, είπε: «Βεβαίως. Αναφέρεται στη δικογραφία Τζήλου ότι εντοπίζει ο δορυφόρος της αστυνομίας να έχει επαφές με τους δράστες, που πλέον είναι δράστες σύμφωνα με την εισαγγελέα. Και ο κ. Συντυχάκης που αναφέρεται, υπό την έννοια ότι ο αριθμός του τηλεφώνου που ταυτοποιείται με τον ίδιο, έχει επικοινωνίες με τον Σταυρουλάκη που είναι δράστης σε μένα και με τους δράστες στην υπόθεση Τζήλου. Επομένως έχουμε από έναν έως δύο πρώην και νυν συνεργάτες του κ.Μαρινάκη και στην υπόθεση Τζήλου, τουλάχιστον σε σκέλος δικογραφίας κι έρευνας. Θα δούμε κι εκεί αν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί, συνεργοί και τι ακριβώς γίνεται. Ενδέχεται να είναι κι ένας εκ των δραστών της υπόθεσης Τζήλου στο Χίλτον».

Για το αν φοβάται κι αν λαμβάνει μέτρα προστασίας, ανέφερε: «Κανείς δεν θα ήταν λογικός άνθρωπος αν δεν φοβόταν. Αλλά επουδενί ως ένας άνθρωπος που πριν κάποια χρόνια αποφάσισαν να κάνω το λειτούργημα του δημοσιογράφου και να λέω πως συνεχίζω να είμαι δημοσιογράφος, να κινείται με βάση το συναίσθημα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...