χαρταετος
Κοινωνία

Καιρός:Υψηλές θερμοκρασίες και την Τρίτη-Έρχεται μίνι κακοκαιρία

Απόλυτα ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός τόσο την Καθαρά Δευτέρα όσο και το Σαββατοκύριακο που θα προηγηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, τα καλά νέα θα κάνουν την εμφάνισή τους από την ερχόμενη Παρασκευή, με τη θερμοκρασία να τραβά την ανηφόρα, ενώ και οι άνεμοι θα ευνοήσουν το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού. 

Ήδη, η τρέχουσα εβδομάδα ξεκίνησε με τις καλύτερες διαθέσεις, αφού ο υδράργυρος βρίσκεται σε εντυπωσιακή άνοδο, με τη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει πιθανόν πάνω από τους 20°C σε περιοχές τις ανατολικής ηπειρωτικής χώρας τις επόμενες ώρες.

Αναφορικά με τις επόμενες ημέρες έως την Παρασκευή, και την Τρίτη 25/2 θα διατηρηθεί το ανοιξιάτικο καιρικό μοτίβο, με τον υδράργυρο το μεσημέρι να φτάνει τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές αλλά και το κρύο αρκετά έντονο τη νύχτα και το πρωί. 

https://web.facebook.com/klearhos.marousakis/posts/2705736596161151

Την Τετάρτη 26/2 και Πέμπτη 27/2 θα μας επηρεάσει ένα βαρομετρικό χαμηλό από την κεντρική Ευρώπη, όπου στην ουσία το ψυχρό μέτωπο που το συνοδεύει θα περάσει πάνω από τη χώρα μας, με αποτέλεσμα την πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού με βροχές και τοπικές καταιγίδες με έμφαση τα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο (καιρός τύπου πι), ενώ στα πελάγη μας θα επικρατήσουν πολύ ισχυροί νοτιάδες και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές, οπότε θα έχουμε και χιονοπτώσεις στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...