αστυνομία
Κοινωνία

Θύμα ληστείας ζευγάρι από το Βόλο και ομηρία για την 23χρονη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, εξαρθρώθηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2020. Σύμφωνα με  το magnesianews.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

για την υπόθεση, συνελήφθησαν δύο άτομα, ηλικίας 28 και 38 ετών, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες έβγαλαν μαχαίρι και  τραυμάτισαν τον φίλο τους ενώ λήστεψαν και αυτόν και την κοπέλα του. Έπειτα οι δυο δράστες άρπαξαν την 23χρονη  και υπό την απειλή μαχαιριού εξανάγκασαν τη νεαρή κοπέλα να τους ακολουθήσει ως το σπίτι τους, όπου και την κράτησαν ως όμηρο, λόγω προσωπικών διαφορών.  

Επιπλέον σημειώνεται πως οι δράστες με χρήση σωματικής βίας τραυμάτισαν τον άντρα ελαφρά στο πόδι, ενώ έκλεψαν από τα θύματά τους το συνολικό χρηματικό ποσό των 630 €, δύο κινητά τηλέφωνα και προσωπικά αντικείμενα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες και το θύμα είναι σεσημασμένοι για υποθέσεις ναρκωτικών. Τέλος, σε βάρος των δραστών έχει σχηματισθεί δικογραφία, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ