Ρένος Χαραλαμπίδης
Κοινωνία

Ρένος Χαραλαμπίδης: “Είμαι από τον Έβρο, από την Αυτοκρατορία, το Βυζάντιο”

Ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο οποίος κατάγεται από το χωριό Σπήλαιο Τριγώνου Ορεστιάδας και πρωταγωνιστεί στον «Όλιβερ Τουίστ» στο «Θέατρον» Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του OPEN TV “Έλα Χαμογέλα” με παρουσιάστρια την Σίσυ Χρηστίδου, αλλά και συμπαρουσιαστή τον επίσης Εβρίτη Παύλο Σταματόπουλο, που κατάγεται από το Σοφικό Διδυμοτείχου.

Στην παρουσία δύο Εβριτών δηλαδή στο πλατό της εκπομπής: “Με τον πατριώτη μου που είμαστε από τον Έβρο, από την Αυτοκρατορία. Αλλά χαριτωμένα λέμε και ότι είμαστε από το Βυζάντιο. Είμαστε Βυζαντινοί”, για να συμπληρώσει ο Παύλος Σταματόπουλος: “Δεν το συζητώ”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις παιδικές αναμνήσεις του από την περιοχή μας, αν και γεννήθηκε στην Αθήνα όπου ήταν οι γονείς του. “Στην Αθήνα μεγάλωσα, αλλά τα καλοκαίρια ταυτίστηκα με το χωριό μου στον Έβρο, το Σπήλαιο, που κάναμε να πάμε 26 ώρες με το τρένο και κατεβαίναμε στα Δίκαια. Αλλά ήταν υπέροχο ταξίδι. Ήταν πολύ ωραία. Ξέρεις τι σημαίνει να είσαι παιδί και να διασχίζεις την Ελλάδα με το τρένο, το οποίο περνάει από μέρη που δεν περνάει ούτε αυτοκίνητο, ούτε τίποτε άλλο; Ο Νέστος και η διαδρομή, είναι μαγευτικός. Θυμάμαι ότι μαγευόμουν σαν παιδί”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΡΕΝΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ:

https://youtu.be/8ew8OBiZvSU

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...