τροχαίο
Κοινωνία

Μία νεκρή και τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο στη Λέσβο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στους Λάμπου Μύλους στη Λέσβο, όπου αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε -από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- με Ι.Χ. αυτοκίνητο λίγο μετά την στροφή για την Καρινη.

Απολογισμός του τροχαίου ήταν μία νεκρή και τέσσερις τραυματίες, η μία εκ των οποίων σοβαρά. Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα kalloninews.gr, το αγροτικό αυτοκίνητο κινούμενο από Καλλονή προς Μυτιλήνη, συγκρούστηκε μετωπικά με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το μικρό λευκό Ι.Χ. εκτοξεύτηκε εκτός δρόμου και καρφώθηκε σε κορμό δένδρου. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και διασώστες του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο και ανέσυραν μία νεκρή και μία σοβαρά τραυματισμένη από το Ι.Χ. Από το αγροτικό αυτοκίνητοι ανασύρθηκαν τρεις τραυματίες.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η Αστυνομία, η Τροχαία και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου διεξάγει το τμήμα τροχαίας Μυτιλήνης.

τροχαίο
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...