Κοινωνία

Αντώνης Κανάκης: Γιατί θα "τρέξει" στα δικαστήρια τον ΣΚΑΪ

Στα δικαστήρια φαίνεται πως οδηγείται η διαμάχη του Αντώνη Κανάκη με τον ΣΚΑΪ και ενώ ο ίδιος έχει ανακοινώσει πως ο ίδιος και η ομάδα του αποχωρούν από το κανάλι.

Συνέχεια στα δικαστήρια αναμένεται να δώσει ο Αντώνης Κανάκης, μετά την ανακοίνωση από τον ίδιο της αποχώρησής του από τον ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζεται πως ο Αντώνης Κανάκακης ανακοίνωσε το τέλος στη συνεργασία των Ράδιο Αρβύλα με τον ΣΚΑΪ της σελίδας της εκπομπής «ΒΙΝΥΛΙΟ» στο Facebook.

«Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο. Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον ΣΚΑΙ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανάρτηση.
Τώρα, και μετά από επικοινωνία ρεπόρτερ της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου», με την δικηγόρο του κ. Κανάκη γίνεται γνωστό πως ο παρουσιαστής σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά του καναλιού του Φαλήρου.

«Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια, αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι αναληθή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι ακριβώς η αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια», αναφέρει η ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η Χριστίνα Παναγουλέα, που εκπροσωπεί τον κ. Κανάκη.
Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ και κατόπιν επικοινωνίας με τον ΣΚΑΪ εκτιμάται πως το κανάλι δεν θέλει να δώσει συνέχεια στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ