Κοινωνία

Κρήτη: Εντοπίστηκε νεκρή 55χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο

Νεκρή εντοπίστηκε 55χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένουν οι Αρχές, προκειμένου να εξιχνιάσουν το θάνατο 55χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή αργά το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε κοντά στο γήπεδο της Μινωϊκής, πεσμένη στο έδαφος, σε ερημικό χωματόδρομο, στην περιοχή του Άγιου Ιωάννη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 55χρονη γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατος της ίσως προήλθε από παθολογικά αίτια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...
Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι θα στείλουν πολεμικά πλοία στην Λιβύη; Ο Έλληνας πρόξενος συζητά την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με τον ΥΠΕΞ του Χαφτάρ

Οι υπουργοί Ενέργειας της Λιβύης και της Τουρκίας συζητούν την επέκταση της συνεργασίας στον τομέα του πετρελαίου και...