Κοινωνία

Φρίκη στη Λάρισα: Εξέδιδε νεαρή αλλοδαπή με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση

Σε ποινή φυλάκισης 2 ετών, καταδικάστηκε ένας μεσήλικας που προσπάθησε με τη χρήση βίας να εξαναγκάσει νεαρή αλλοδαπή με την οποία είχε παράλληλη σχέση να συνευρεθεί ερωτικά με έναν άγνωστο στη Λάρισα.

Όπως ακούστηκε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου στη Λάρισα, η υπόθεση εκτυλίχθηκε στην πόλη και συγκεκριμένα σε γνωστό μαγαζί, στο οποίο οι πελάτες είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν τη “συντροφιά” μιας κοπέλας, επί πληρωμή.

Ο άνδρας μπορεί να διατηρούσε το κατάστημα με τη σύζυγό του, όμως, ταυτόχρονα διατηρούσε… εξωσυζυγική σχέση με την παθούσα.

Λάρισα: Βία και εκμετάλλευση
Εκείνη πίστευε στις υποσχέσεις του πως θα χωρίσει για να ζήσουν μαζί και έτσι εργαζόταν για αρκετό διάστημα στο εν λόγω κατάστημα.

Ένα βράδυ, ωστόσο, ο κατηγορούμενος πρότεινε στην παθούσα να συνευρεθεί ερωτικά με κάποιον πελάτη έναντι τιμήματος.

Όταν εκείνη αρνήθηκε, ο μεσήλικας άρχισε να τη χτυπάει να την εξυβρίζει και να την απειλεί με τη φράση “τώρα θα το πληρώσεις”.

Στο δικαστήριο κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία για την πράξη της απόπειρας σωματεμπορίας. Για τον ξυλοδαρμό είχε τιμωρηθεί σε αυτόφωρο δικαστήριο παλιότερα. Η ποινή είναι με τριετή αναστολή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ