Κοινωνία

Νεαρός αλλοδαπός είχε «ρημάξει» τα σπίτια της Αττικής - Η συνολική λεία των κλοπών ξεπερνά τις €150.000

Ο 23χρονος δρούσε με συνεργό ο οποίος αναζητείται - Eξιχνιάσθηκαν 26 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών οικιών στην περιοχή.

Ένας 23χρονος αλλοδαπός, που μαζί με τον συνεργό του είχε «ρημάξει» σπίτια στην Αττική, έχοντας στο ενεργητικό τους τουλάχιστον 26 διαρρήξεις και κλοπές, συνελήφθη πρόσφατα από από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο νεαρός άνδρας συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές κατά εξακολούθηση και αντίσταση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης μαζί με συνεργό του που αναζητείται, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ως προς τον τρόπο δράσης τους, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι δύο άνδρες παραβίαζαν είτε τις κεντρικές πόρτες είτε τα παράθυρα ή τις μπαλκονόπορτες των οικιών, εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, εξιχνιάσθηκαν 26 περιπτώσεις διαρρήξεων κλοπών οικιών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με την αξία των αφαιρεθέντων να υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκε με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ