Κοινωνία

Θρίλερ στη Λήμνο: Βρήκαν πτώμα χωρίς ρούχα σε παραλία

Μια σορός εντοπίστηκε σε παραλία της Λήμνου, το βράδυ της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα το πτώμα εντοπίστηκε χωρίς ρούχα, στην παραλία Μακρύς Γιαλός Καμινίων.

Η σορός, αγνώστου φύλου και λοιπών στοιχείων, κανονικής διάπλασης, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο- Κέντρο Υγείας Λήμνου, ανακοίνωσε το Λιμενικό.

Σημειώνεται πως την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί ο Λιμενικός Σταθμός Μούδρου, που πρόκειται να διατάξει τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, τοξικολογικής εξέτασης, αλλά και τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του ανθρώπου που εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία, αλλά και να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

macron-starmer
Κόσμος 0

«Σκοτώθηκαν» Μακρόν και Στάρμερ στο Λονδίνο σχετικά με το ουκρανικό! Τι υποστήριζε ο καθένας τους και γιατί απειλείται με διχόνοια όλη η Ε.Ε.

Ο Γάλλος πρόεδρος ενεπλάκη σε τρομερή φιλονικία με τον Βρετανό πρωθυπουργό υπό την αιγίδα της Συμμαχίας των Προθύμων