Κοινωνία

Αναζητείται ο 74χρονος που σκότωσε το γατάκι στην Εύβοια – Στα χέρια της Αστυνομίας η υπόθεση

Στα χέρια της αστυνομίας φαίνεται πως έφτασε η υπόθεση με τον 74χρονο που σκότωσε το γατάκι στην Εύβοια.

Αναζητείται από την Αστυνομία ο 74χρονος που χτύπησε με ρόπαλο μέχρι θανάτου ένα μικρό γατάκι στους Αγίους Αποστόλους του δήμου Κύμης - Αλιβερίου στην Εύβοια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr από την Εύβοια, αστυνομικοί του Α.Τ. Αλιβερίου πήγαν στο σπίτι του 74χρονου, ο οποίος όμως δεν ήταν εκεί. Η υπόθεση διερευνάται και είναι στο στάδιο της προανάκρισης.

Επίσης, έχει σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία. Άγνωστο παραμένει εάν του έχει κοπεί ή θα γίνει τις προσεχείς ημέρες το διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ που προβλέπει ο νόμος γι’ αυτές τις περιπτώσεις.

Να σημειωθεί ότι το Φιλοζωϊκό Σωματείο Κύμης – Αλιβερίου «το Κύμα» παρέστη στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου και ζήτησε να ενημερωθεί για την υπόθεση.

Παράλληλα, δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής προκειμένου να παρακολουθεί την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας με απώτερο σκοπό την καταδίκη του ενόχου, όπως προβλέπει ο νόμος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...