Κοινωνία

Προβλήματα στην κυκλοφορία στο Μικρολίμανο λόγω έργων

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί των οχημάτων που θα κινηθούν στους δρόμους πέριξ του Πειραιά, λόγω έργων ύδρευσης.

Συγκεκριμένα σήμερα κι αύριο (30-31/7) αναμένεται να δημιουργηθούν κυκλοφοριακά προβλήματα λόγω έργων της ΕΥΔΑΠ. Πρόκειται για εργασίες στην περιοχή του Μικρολίμανου, στο πλαίσιο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου.

Σήμερα Τρίτη 30/7 θα είναι κλειστό το ρεύμα κυκλοφορίας της Ακτής Δηλαβέρη και της Ακτής Κουμουνδούρου, από την οδό Φιλίππου έως την οδό Ναυάρχου Βότση, από τις 07:00 έως τις 17:00.

Αύριο Τετάρτη 31/7 θα είναι κλειστή η Ακτή Κουμουνδούρου, από την οδό Ναυάρχου Βότση έως την οδό Παπαδιαμάντη (έως τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς), από τις 07:00 έως τις 17:00.

Σύμφωνα με τον δήμο Πειραιά, όσα οχήματα κατέρχονται την Τετάρτη 31/7 στην οδό Ναυάρχου Βότση θα μπορούν να κινούνται μόνο αριστερά, κατευθυνόμενα προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...