Κοινωνία

Πρόεδρος Ξενοδόχων Χαλκιδικής: «Είναι σαν να έχει πέσει βόμβα»

Για τρομερές καταστροφές στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, κάνει λόγο ο πρόεδρος των ξενοδόχων του νομού, Γρηγόρης Τάσσιος.

Ο κ. Τάσσιος, μιλώντας στο τοπικό κανάλι One, ανέφερε πως η περιοχή στην παραλιακή, μοιάζει σαν να έχει πέσει μία βόμβα. Τόνισε μάλιστα πως υπολογίζουν ότι τέτοια κακοκαιρία, έχουν να δουν στη περιοχή σχεδόν 100 χρόνια, όπως λένε οι γηραιότεροι. «Είναι σαν να έπεσε μια βόμβα. Είναι τεράστιες οι καταστροφές σε όλο το νομό» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Οι καταστροφές είναι πολύ μεγάλες καθώς ο καιρός χτύπησε από τις 22:00 περίπου ως τις 23:30. Στο πρώτο πόδι δεν υπήρχε ρεύμα και δυστυχώς είχαμε και τους νεκρούς τουρίστες. Όπως λένε οι παλαιότεροι, έχει να κάνει τέτοια κακοκαιρία σχεδόν 100 χρόνια».

Στη συνέχεια ο κ. Τάσσιος ανέφερε πως υπάρχουν σοβαρές ζημιές σε όλο το παραλιακό μέτωπο. «Είμαστε επί ποδός όλοι. Τα ξενοδοχεία δεν έχουν υποστεί ζημιές, αλλά δίνουμε βοήθεια όπου υπάρχει πρόβλημα. Οι ζημιές είναι τεράστιες σε δίκτυα και υποδομές, κυρίως σε όλο το παραλιακό μέτωπο», ανέφερε.

https://www.youtube.com/watch?v=H9utW8Uu9Fg

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ