Κοινωνία

Βίντεο από το τροχαίο του Άκη Τσελέντη - Η προσπάθεια διάσωσης του γνωστού σεισμολόγου

Η κοινή γνώμη θορυβήθηκε από το τροχαίο του γνωστού σεισμολόγου.

Βίντεο από την επιχείρηση των πυροσβεστών να απεγκλωβίσουν από το όχημα του τον γνωστό σεισμολόγο Άκη Τσελέντη μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στο Περιστέρι, μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του STAR.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν λίγα λεπτά μετά τις 11:00 το πρωί όταν το αυτοκίνητο, που οδηγεί ο Άκης Τσελέντης, συγκρούεται με άλλο όχημα στη Λεωφόρος Θηβών στο Περιστέρι με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ. Ο γνωστός σεισμολόγος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

«Ακούσαμε έναν δυνατό θόρυβο, πρέπει να του έφυγε το αμάξι, να του έφυγε το τιμόνι και γύρισε και "έσκασε" εδώ στην κολόνα. Στην αρχή δεν είχε τις αισθήσεις του, εμείς σβήσαμε τη μηχανή και κοιτάξαμε μήπως είχε πάθει τίποτα, μετά συνήλθε, Άνοιξε τα μάτια του, τον αφήσαμε εκεί να μην κουνιέται», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

«Είδαμε ότι ήταν εγκλωβισμένος, ήρθε η Πυροσβεστική και με ειδικά εργαλεία τον απεγκλώβισαν. Μόλις τον παρέλαβε το ασθενοφόρο διαπιστώσαμε ότι ήταν ο γνωστός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης», αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=Rx1LKCVUZUA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ