Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Του γκρέμισαν το σπίτι για να βρουν... λίρες - Δείτε το βίντεο

Του διέλυσαν το σπίτι και μάλιστα χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Σε κατάσταση σοκ ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μπροστά στην κάμερα. Οι δράστες όπως φαίνεται έφτασαν στο σημείο να καθίσουν και να φάνε...

Τηλεοράσεις σπασμένες, συρτάρια και ντουλάπια κατεστραμμένα, έπιπλα διαλυμένα. Οι εικόνες της απόλυτης καταστροφής στη μονοκατοικία στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης μετά την εισβολή άγνωστων δραστών προκαλούν αίσθηση.

Συγκλονισμένος ο κύριος Δημήτρης αντικρίζει τους βανδαλισμούς που έχει υποστεί το πατρικό σπίτι της συζύγου του. Του είναι αδιανόητο να πιστέψει πως οι δράστες δεν άρπαξαν μόνο όσα αντικείμενα είχαν αξία από το εσωτερικό της μονοκατοικίας, αλλά έφτασαν στο σημείο να καταστρέψουν εικόνες και αναμνήσεις μιας ζωής.

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να σκάψουν μέχρι και στους τοίχους αλλά και έναν λάκκο βάθους μισού μέτρου στην είσοδο του σπιτιού αναζητώντας προφανώς κρυμμένες λίρες.

https://www.youtube.com/watch?v=9oant8GaGzk

Οι δράστες πήραν μαζί τους όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Όσα αντικείμενα άφησαν πίσω τους φρόντισαν να τα καταστρέψουν διαλύοντάς τα. Φαίνεται μάλιστα και από τα υπολείμματά τροφών που άφησαν πίσω τους ότι δεν δίστασαν να στρώσουν και τραπέζι στο παραβιασμένο σπίτι τρώγοντας ανενόχλητοι.

Δεν αποκλείεται η παραμονή τους στη μονοκατοικία να κράτησε για αρκετές ώρες, ίσως και μέρες αφού ο ιδιοκτήτης δεν το είχε επισκεφτεί το τελευταίο διάστημα..

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ