Κοινωνία

Χαμός στον προαστιακό: Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε διακινητές ναρκωτικών

Αντιμέτωποι με μια ακραία κατάσταση ήρθαν επιβάτες και εργαζόμενοι.

Οι επιβάτες αλλά και οι υπεύθυνοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καταγγέλλουν περιστατικά με μαχαιριές, οπλοκατοχή, διακίνηση και χρήση ναρκωτικών.

Σήμερα σημειώθηκε άλλο ένα ακραίο περιστατικό, καθώς συνεπλάκησαν διακινητές απαγορευμένων ουσιών μέσα στον Προαστιακό.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας συγγνώμη από τους πολίτες, υπογραμμίζοντας ότι έχει ζητηθεί επισταμένα η παρέμβαση και αρωγή της ελληνικής αστυνομίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, σήμερα το πρωί, στο δρομολόγιο των 8:59 Κιάτο - Πειραιάς και στο σταθμό των Μεγάρων επιβιβάστηκαν στον Προαστιακό διακινητές απαγορευμένων ουσιών και συνεπλάκησαν, ενώπιον των επιβατών.

Μετά την παρέμβαση του προσωπικού της αμαξοστοιχίας, οι δράστες αποβιβάστηκαν στον σταθμό Άνω Λιόσια και αποχώρησαν, όχι, όμως, πριν δημιουργήσουν την αναμενόμενη αναστάτωση στους επιβάτες.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «έχει πολλές φορές ζητήσει την παρέμβαση και αρωγή της Ελληνικής Αστυνομίας για την εξάλειψη παρόμοιων περιστατικών, με πιο πρόσφατη αυτή πριν από δύο εβδομάδων, δεδομένου ότι οι εταιρείες security - τις οποίες χρησιμοποίησε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ- νομικά δεν έχουν δυνατότητα παρέμβασης».

«Η Ελληνική Αστυνομία δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει σε επιχειρήσεις για την επίλυση των προβλημάτων που δυστυχώς ταλαιπωρούν τους επιβάτες μας και δυσφημούν την εταιρεία μας. Σε κάθε περίπτωση, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες που έγιναν ή γίνονται μάρτυρες τέτοιων δυσάρεστων περιστατικών και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να προβαίνει σε κάθε νόμιμη ενέργεια που συνδράμει στην εξάλειψή τους», προσθέτει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ