Κοινωνία

Εντοπίστηκαν οι τρεις νεαροί που φέρονται να είχαν παρενοχλήσει την Ελένη Τοπαλούδη το 2017

Γνωστοί είναι πλέον στις αρχές οι τρεις νεαροί που φέρονται να είχαν παρενοχλήσει σεξουαλικά την Ελένη Τοπαλούδη το 2017.

Πρόκειται για έναν 19χρονο, έναν 22χρονο και έναν 23χρονο που ζουν στο ίδιο χωριό της Ρόδου και υποστηρίζουν ότι αυτό που έγινε είχε την «αυστηρή» συγκατάθεση της Ελένης. Οι τρεις αναμένεται να κληθούν άμεσα από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση έτσι ώστε να δώσουν κατάθεση.

Ωστόσο, πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι από την πρώτη στιγμή που η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη είπε στα μέσα ότι θα τους κατονομάσει, όλοι μαζί απευθύνθηκαν σε γνωστό δικηγόρο της Ρόδου, προκειμένου να δουν πως μπορούν να κινηθούν νομικά.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να κληθούν οι τρεις νεαροί από την ανακρίτρια προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις, ενώ αστυνομικοί «χτενίζουν» το διαδίκτυο για να εντοπίσουν το επίμαχο βίντεο, το οποίο, όπως καταγγέλλουν οι γονείς της Ελένης, οι 3 νεαροί κατέγραψαν την ώρα της συνεύρεσης και το ανέβασαν στο ίντερνετ.

Η οικογένεια της Ελένης ζητά επίμονα οι Αρχές να μπορέσουν να ξεκλειδώσουν το λάπτοπ της φοιτήτριας, που παραμένει κλειδωμένο, καθώς εκεί εικάζουν οι γονείς της ότι υπάρχει τόσο το βίντεο, όσο και πιθανά μηνύματα εκβιασμού των τριών νεαρών προς την κόρη τους όπως από την αρχή έχουν υποστηρίξει.

Επίσης, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ισχυρισμοί των γονέων ότι οι τρεις διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον 21χρονο από την Λίνδο, καθώς θεωρούν ότι όλοι μαζί δρούσαν ως κύκλωμα, που εκβίαζε την κόρη τους για να υποκύπτει στις ανήθικες προτάσεις τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ